Etkinlikler

Eğitim ve Hedef kitle; Eğitim amaçlı her yıl farklı seviyelerden yaklaşık 10000 öğrenci bahçeyi ziyaret etmekte ve ziyaret sırasında kendilerine merkez çalışanları ve Biyoloji Bölümü Botanik Anabilim Dalı öğrencileri tarafından tanıtım ve bilgilendirme sunumları yapılmaktadır.

Bahçemiz her yıl yaklaşık 10-15 Bin randevulu okul ve yaklaşık 5 bin randevusuz ziyaretçiyi misafir etmektedir.

Bitki Baskı Atölyesi (Ekoprinting)

Bitki Çizim Kursu

2010 yılı bitki çizim kursu öğrencileri

Bitki çizim kursu sergisi (2010)